همه چیز در مورد بازاریابی ویدیویی

بازاریابی ویدیویی یا ویدیو مارکتینگ یکی از انواع روشهای بازاریابی است. همان طور که از اسم آن مشخص است با استفاده از ویدئو و پلتفرمهای اشتراک ویدئو برای آن اقدام میشود. هماکنون کسب و کارهای اینترنتی بزرگ، برنامهریزیهایی را برای این نوع از بازاریابی انجام دادهاند تا بتوانند از این طریق، بازاریابی بهتر و موثرتری را انجام دهند. همچنین آنها در ویدیوها به معرفی کسب و کار و حوزه فعالیت خود میپردازند که این به جذب مخاطب و در نتیجه به جذب مشتری میانجامد. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد بازاریابی ویدیویی بیشتر بدانید.
بازاریابی ویدیویی چیست ؟
شاید تاکنون برای کسبوکار خود فقط از محتوای متنی کمک میگرفتید. بیشترین محتوای تولیدی شما همین محتوای متنی بوده است ولی اکنون وقت آن رسیده که با شکل دیگری از انواع محتوا یعنی محتوای ویدیویی نیز آشنا شوید.
حتماً تاکنون این جمله را شنیدهاید که یک تصویر و یا عکس گویای هزاران کلمه است. در این صورت جایگاه ویدئو این وسط کجاست؟ یک ویدئو گویای چند کلمه است؟
بازاریابی ویدیویی را میتوان برای همهچیز از ایجاد گزارش مشتری، از تبلیغ برند، خدمات یا محصولات خود استفاده کرد. علاوه بر این، بازاریابی ویدیویی میتواند به عنوان واسطهای برای ارائه نحوه کار کرد، ترویج توصیفات مشتری، رویدادهای پخش مستقیم و ارائه محتوای ویروسی (سرگرمکننده) باشد.
تاثیر ویدیو مارکتینگ
یکی از محاسن بازاریابی ویدئویی سادگی به کار گیری آن است. برند شما فیلمهایی را ایجاد میکند که به طریقی، شرکت شما را ارتقا دهد. فروش را افزایش دهد. آگاهی از محصولات یا خدمات شما را بالا ببرد و یا مشتریان شما را درگیر کند. در عمل، کمی پیچیدهتر است. مانند بسیاری از تلاشهای بازاریابی، بازاریابی ویدیویی مبتنی بر داده است. بنابراین لازم است معیارهای مختلفی را رصد کنید و درگیر مشتری باشید.
توسعه استراتژی بازاریابی ویدئویی
برای تهیه یک ویدئو مناسب برای برند خود لازم است که علاوه بر داشتن تجهیزات مناسب یک نرم افزار ویرایش مناسب و یک تیم قوی داشته باشید تا به نتیجه دلخواه و یا حداقل قابلقبول برسید.
داستان برند خود میتواند نقش بسزایی در جلب مشتری داشته باشد. داستانپردازی هرگز به اندازه ویدیو مهم نبوده است. بنابراین میتوانید طوفان مغزی ایجاد کنید: چه داستانهایی را میخواهید بگویید؟
مخاطب را مجذوب خود کنید. اینکه داستان برند خود را بگویید خوب است ولی کافی نیست. شما باید مخاطبان خود را درگیر این کار کنید. چگونه داستانهای خود را جالب میکنید؟ چه چیزی مخاطبان شما را مجذوب خود میکند؟
آن را کوتاه نگه دارید. طول مشخصی برای فیلمهای بازاریابی وجود ندارد. (اگرچه توصیههایی نیز وجود دارد) اما قاعده کلی این است که هرچه کوتاهتر باشد بهتر است. برش و حذف هر چیز عجیبوغریب. مدت زمان توجه به ویدیوی شما کوتاه است. بنابراین ازآنچه به دست میآورید بهترین استفاده را ببرید.
انتشار. ویدیوهای خود را بهصورت گسترده منتشر کنید. در وبسایت خود، در YouTube متعلق به Google و در تمام کانالهای رسانه اجتماعی خود بارگذاری کنید. سپس شروع به تبلیغ کنید.

تجزیهوتحلیل. معیارها و آمارها را ردیابی کنید تا تعیین کنید کدام فیلمها بهترین کار را میکنند. تجزیه تحلیل محتوای گذشته میتواند پیشنیاز تولید محتواهای آینده باشد.
مزایای ویدئو مارکتینگ ( بازاریابی ویدیویی )
مزایای بازاریابی ویدیویی بسیار است. بیایید شروع به بررسی کنیم:
1- اعتماد سازی: ویدئو به شما کمک میکند تا با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. امروزه بیشتر تلاشهای بازاریابی یک شرکت برای کمک به اعتمادسازی طراحی شده است. در ویدیوهایی که تهیه می کنید به صورت واضح بگویید چه کسی هستید. به مشتریان این امکان را بدهید که پشت پرده کار شما را ببیند و از برند شما مطلع شوند.
2- بهیود سئو: ویدئو یک معدن طلای سئو است. کمک زیادی در ایجاد بک لینک به سایت شما، افزایش لایک و اشتراک گذاری ویدیوی شما می کند. (که میتواند در رتبهبندی جستجو تأثیر بگذارد.) ترافیک سایت شما را افزایش دهد. فراموش نکنیم که YouTube متعلق به Google است. بنابراین حتماً فیلمهای خود را در یوتیوب قرار داده و برچسب را با کلمات کلیدی / عبارات کلیدی ارسال کنید.
3- ماندگاری ویدیو: فیلمها باعث افزایش اطلاعات میشوند. اگر مشتریان شما فقط چیزی را بشنوند. احتمالاً آنها حدود 10٪ از این اطلاعات را سه روز بعد حفظ میکنند. در مقابل، اگر آنچه آنها میشنوند با تصاویر مربوطه همراه است. آنها بهطور متوسط 65٪ از این اطلاعات را سه روز بعد حفظ میکنند.
4- درگیری مخاطب: در سال 2017، محتوای ویدیویی 74 درصد از کل ترافیک آنلاین را به خود اختصاص داد. مشتریان شما ویدئو را دوست دارند. مشتریان ممتاز همچنین عاشق ویدیو هستند. به این معنی که بازاریابی ویدیویی خوب میتواند بازدیدکنندگان جدیدی را به خود جلب کند.
5-افزایش نرخ کلیک: عنوان های موضوع ایمیل که شامل کلمه “ویدئو” میشود، 19٪ افزایش نرخ باز و 65٪ افزایش در کلیک را مشاهده میکنید.
6-ترجیح مشتری: چهار برابر بیشتر مشتریها ترجیح میدهند ویدیوی محصول را تماشا کنند تا یک توضیحات محصول را بخوانند.
7-برتری ویدیو: آمارها نشان میدهد که پس از تماشای ویدیو، مشتریان 64-85٪ بیشتر احتمال خرید دارند.
چالشهای بازاریابی ویدیویی
روزگاری هزینه برای یک بازاریابی ویدیویی یک چالش جدی بود. هزینه تجهیزات، ویرایش نرمافزار و از دید کاربر نهایی، هزینه دادههای مصرف ویدیوی آنلاین.
امروزه این چالشها با وجود اینترنت های پرسرعت بیشتر از بین رفته یا خیلی خیلی کم شده است. بله، شما هنوز هم به بودجه نیاز دارید. تجهیزات خوب، نرمافزارهای ویرایش و بستر تحویل نسبت به گذشته مقرون به صرفهتر هستند. اما آنها رایگان نیستند. به یک گروه بازاریابی با تجربه در زمینه فیلم نیاز دارید، اما اینها همه موانع قابلقبول است.
درواقع شاید بتوان گفت که یکی از چالشهای ویدئو مارکتینگ داشتن استراتژی مناسب برای آن است. نحوه ساخت یک استراتژی بازاریابی مستحکم و مؤثر، نحوه ایجاد محتوا که افراد میخواهند از آن استفاده کنند. چگونگی ایجاد فیلمهای جذاب که به اشتراک گذاشته میشوند. علاوه بر این، بازاریابان محتوای ویدیو باید درک کاملی از معیارها و چگونگی موفقیت یک فیلم و زمینههایی برای بهبود داشته باشند.
جمعبندی بازاریابی ویدیویی
ویدیوها یکی از بهترین روشهای انتقال پیام هستند. ولی نه هر ویدیویی! دیدن هر فیلمی به مذاق مخاطبان خوش نمیآید. بنابراین توصیه میشود قبل از تولید محتوای ویدیویی درک درستی از بازار هدف خود داشته باشید. نتایج و اهدافی که از انتشار ویدیو در ذهن دارید را مکتوب کنید. سعی کنید ویدیوهای شما در راستای رسیدن به اهداف کسب و کار شما باشند.
دیدگاهتان را بنویسید